ONZE PRIJZEN & SERVICE

Wel zo transparant

DIERENOPPAS OP MAAT

De verzorging van uw dier, precies zoals u dat gewend bent! 

Tarieven

Op basis van uw wens en onze beschikbaarheid zullen de bezoeken van Dierenoppas Thuis bij u thuis plaats vinden. Dit kan dus meerdere keren per dag zijn mits onze agenda dat toe laat. Zorg dat u op tijd bent met boeken van onze diensten!

BEZOEK AAN HUIS

Extra informatie

erfdieren

Welke dieren zijn dit? Dieren die buiten uw woning verblijven. De verzorging van de dieren zal zo veel mogelijk gebeuren op de manier zoals u en uw dieren gewend zijn. Om hier een goed beeld van te krijgen is het mogelijk dat onze verzorgster een zorgmoment mee loopt zodat ze kan zien hoe het gaat. Dit is kosteloos!

De verzorging

Wat valt onder verzorging:
* Voeren en vers water geven
* Controleren op verwondingen en opvallend gedrag
* Tellen van weidedieren
* Binnen buiten laten van uw dier(en)
* Krijgt uw dier medicatie of heeft het extra zorg nodig? Ook dit is mogelijk mits dit niet gegeven dient te worden door een dierenarts. Bij zorg dieren zal er een intensiever contact zijn tussen u en mij
* Reinigen van dierenverblijven
* Eieren rapen
* Uiteraard aandacht voor uw dier(en)

Erfhonden

Voor erfhonden geld dat er een aantal bezoeken aan vooraf gaan zodat de hond aan onze aanwezigheid zal wennen. Indien uw erfhond uitgelaten dient te worden is er de mogelijkheid om de hond bij u thuis in de omgeving even uit te laten. Is uw hond bekend bij de uitlaatservice van Dierenoppas Thuis dan kan deze hierbij mee zoals het gewend is.

Postduiven & Papegaaien

Helaas heeft dierenoppas thuis geen ervaring met postduiven en papegaaien

HUISDIEREN

Welke dieren zijn dit? Dieren die in uw woning verblijven. Ook uw huisdieren zijn bij ons in goede handen. Het is mogelijk om uw dieren tijdens uw afwezigheid in hun eigen omgeving te laten. Onder andere voor kwetsbare dieren kan dit een goede oplossing zijn. Krijgt uw dier medicatie of heeft het extra zorg nodig? Ook dit is mogelijk mits dit niet gegeven dient te worden door een dierenarts. Bij kwetsbare dieren of wanneer u snel bezorgd bent over uw dier(en) zal er een intensiever contact zijn tussen u en mij.

Bezoeken

Op basis van uw wens en onze beschikbaarheid zullen de bezoeken plaats vinden. Dit kan dus meerdere keren per dag zijn mits onze agenda dat toe laat. Wees dus op tijd met het boeken van onze diensten! Het is mogelijk dat de verzorgster een zorgmoment mee loopt zodat ze kan zien hoe het gaat. Dit is kosteloos!!

katten alleen thuis

Als u er voor kiest uw kat(ten) langdurig alleen thuis te laten en ze mogen naar buiten, willen wij u er op attenderen dat het kan gebeuren dat uw kat niet meer thuis komt omdat er niemand meer aanwezig is. Een optie is om een gps tracer te gebruiken bij uw kat(ten) of om er voor te kiezen om ze niet buiten te laten tijdens uw afwezigheid. Tijdens een intake kunnen wij u hier meer over vertellen.

reptielen

Wij hebben een beetje ervaring met reptielen. In overleg kunnen wij deze voeren en/of water geven. Alleen een “controle bezoek’ (zoals temperatuur, lampen check) behoort tot de mogelijkheden.

INFORMATIE VOOR DE BAAS

Ons verzorgingsgebied richt zich op de regio in en rondom Holten met een straal van 10 KM. Woont u in de omgeving van
Bathmen, Deventer oost, Dijkerhoek, Colmschate, Espelo, Holten, Lettele, Loo, Markelo, (Nieuw)Heeten, Nijverdal, Rijssen, Wippert, neem dan gerust contact met ons op.

De dieren moeten goed benaderbaar zijn. Wanneer dit niet zo is gaan we samen kijken naar een oplossing zodat deze dieren toch goed verzorgd kunnen worden tijdens uw afwezigheid.
Voor honden geld ook dat er een aantal bezoeken aan vooraf gaan zodat de hond aan mijn aanwezigheid zal wennen.

Dierenoppas Thuis is in het bezit van een Bedrijfs Aansprakelijkheidsverzekering. Wel zo prettig!

In geval van nood zal ik contact opnemen met uw eigen dierenarts. In geval van nood vind ik het belangrijk dat de zorg wordt verleend door mensen die u en uw dieren goed kennen mits dit allemaal mogelijk is. Wanneer dit niet mogelijk is zal ik een andere dierenarts inschakelen.