ONZE SERVICE

aan huis

Hoe werkt het?

Op basis van uw wensen en mijn beschikbaarheid zullen de bezoeken plaats vinden. Dit kan dus meerdere keren per dag zijn mits mijn agenda dat toe laat.
Ook wanneer uw dieren een dagelijkse kleine controle nodig hebben die niet langer dan 15 minuten duren.
Kies de zorg uit die bij u past, klik vervolgens op de button ‘datum prikken’ en vul, na het invoeren van uw gegevens, bij de notities in om welke dieren het gaat en waar u behoefte aan heeft. 

Onze verzorgingsgebied ligt in en rondom de omgeving Holten, Nijverdal en Deventer.Wij nemen onze bezoeken en de aandacht en zorg voor uw dieren serieus.  Zo zullen er op één dagdeel onze bezoeken zoveel mogelijk gepland worden uit dezelfde omgeving. 
Wees daarom op tijd met het reserveren van onze diensten!

Kwetsbare dieren

Uw huis- en erfdieren zijn bij mij in goede handen. Wij vinden het belangrijk dat uw dieren tijdens uw afwezigheid in hun eigen omgeving blijven. Juist voor kwetsbare dieren is dit een prettige oplossing. Krijgt uw dier medicatie of heeft het extra zorg nodig? Ook dit is mogelijk mits dit niet gegeven dient te worden door een dierenarts. Bij kwetsbare dieren of wanneer u snel bezorgd bent over uw dier(en) zal er een intensiever contact zijn tussen u en mij.
sheep-2625347_960_720
animal-1851495_1920
hamster-1772742_1920
Hulp nodig?

Zo makkelijk is het

Hebben uw dieren alleen een dagelijkse controle nodig en geen verzorging? Denk hierbij aan een koppel dieren in de weide die alleen geteld moeten worden. Ook dat is mogelijk! Wanneer er opvallende dingen zijn zal er actie ondernomen worden.

Uw dier

Geef aan welke dieren er verzorging nodig hebben

Kies datum en tijd

Zo weet u precies hoe laat en wanneer wij komen

Ontzorgen

Naast de verzorging van uw dier, zorgen wij ook voor de huishoudelijke klussen