ONZE PRIJZEN & SERVICE

Wel zo transparant

Hondenuitlaatservice op maat

Wij vinden het namelijk belangrijk dat iedere hond een leuke wandeling beleeft!

EENMALIG INDIVIDUEEL

Maximaal 2 honden
Dit is een individuele wandeling

UITLAAT SERVICE

Strippenkaart
Wanneer u vaker hulp nodig heeft

Uitlaat service

Incidenteel
Wanneer u uw hond niet uit kan laten

ONZE SERVICE

Dierenoppas Thuis heeft een kleinschalige uitlaatservice en bied leuke wandelingen aan voor uw hond. Honden kunnen individueel worden uitgelaten of in groepjes van maximaal 6 honden. Bij groepswandelingen van ongeveer een uur wordt er zorgvuldig gekeken naar de samenstelling van de groepjes. Wij vinden het namelijk belangrijk dat iedere hond een leuke wandeling beleeft. De wandelingen vinden plaats in verschillende gebieden. Dit is ook afhankelijk van waar de honden vandaan komen en dus welke route we afleggen.

ONZE werkwijze

Dierenoppas Thuis werkt volgens de richtlijnen van de branche organisatie SPPD en werkt met positieve beloning. Dat wil niet zeggen dat honden maar kunnen doen wat ze zelf willen. Wij streven naar “voorkomen is beter dan genezen” . Wij zullen dus ons uiterste best doen om er voor te zorgen dat een hond niet in een situatie komt waarin het een minder gewenste keuze zal maken. Tijdens de intake die wij altijd doen kunnen wij u hier meer over vertellen. Om de wandelingen een extra geestelijke uitdaging te geven worden er “snuffel” spelletjes gedaan met brokjes. Er worden brokjes op een plek gestrooid en de honden speuren de brokjes op. Snuffelen stimuleert de hersenen op een gezonde manier waar een hond moe van wordt en ze vinden het ook nog eens ontzettend leuk. Dit wordt bij zowel de individuele wandelingen gedaan als de groepswandelingen.

ONZE REGIO

Ons verzorgingsgebied richt zich op de regio in en rondom Holten met een straal van 10 KM. Woont u in de omgeving van Bathmen, Deventer oost, Dijkerhoek, Colmschate, Espelo, Holten, Lettele, Loo, Markelo, (Nieuw)Heeten, Nijverdal, Rijssen, Wippert, neem dan gerust contact met ons op.

DE STEP

Een nieuwe manier van uitlaten! Voor energieke honden zijn wij de eerste in de omgeving die speciale uitlaatrondes aanbied voor energieke honden! Speciaal voor deze honden maken wij met de step grotere rondes dan de wandelingen. Het tempo ligt tussen wandelen en fietsen en duurt ook een uur.

DE BUS

Uw hond wordt opgehaald met ons busje waar de honden in benches worden vervoerd. Benches zorgen voor een veilige eigen plek, zowel voor de rust als voor een veilige reis. In de bus komt daglicht wat voor sommige honden prettiger is dan een donkere ruimte. De cabine is open zodat de begeleidster contact kan maken.

GPS & TAGS

Tijdens de wandelingen krijgt uw hond een halsband van ons om met daar aan een GPS zender van het merk Tractive , en een Tag zodat de hond altijd te traceren is wanneer het met ons mee gaat. Op de tag/label staat het telefoonnummer van Dierenoppas Thuis. Deze materialen zijn waterdicht/watervast.

INFORMATIE VOOR DE BAAS

In onze benches liggen namelijk zachte matjes. Hierdoor ligt uw hond tijdens de reis naar de wandellocatie lekker comfortabel

Na de wandeling krijgen de honden vers water aangeboden

Tijdens de wandeling worden er reserve lijnen en bandjes meegenomen

Tijdens de wandeling nemen we altijd een EHBO kit mee. Zo kunnen we, indien nodig, uw hond direct eerste hulp aanbieden. 

Honden kunnen nat en vies worden. Daarom zorgen wij ervoor dat uw hond altijd handdoek droog thuis wordt gebracht.  

Alle honden leren bij ons op de hondenfluit terug te komen. Dit is de “noodstop” wat de honden een geweldige beloning oplevert wanneer ze terug komen. Wanneer u dit niet wil, graag aangeven bij het ondertekenen van het contract. Tijdens de intake kan daar meer uitleg over gegeven worden.